please wait, site is loading

O NAMA


Donijeli ste odluku o zajedničkom životu sa voljenom osobom, odredili datum ?

Svakako, jedna od vrlo važnih odluka je izbor lokacije svadbene svečanosti.

U novije vrijeme, sve popularnije je tzv. američko vjenčanje, - vjenčanje na otvorenom koje uključuje i sam čin vjenčanja na otvorenom.

Vjenčanje na otvorenom – Vuglovec, prostor je od 6000 metara kvadratnih, kapacitet do 260 osoba, mjesto je za svadbeni domijenak, samu ceremoniju vjenčanja te svadbenu svečanost. Moguća je opcija potpuno otvorenog vjenčanja, koje se odvija tijekom dana i većeri, gdje se kao zaštita koriste suncobrani, a isto tako i češća opcija vjenčanje pod šatorom, koji je zaštita od vremenskih neprilika, a sama svadbena svečanost može trajati do jutarnjih sati.

Organizacija vjenčanja


Želite li vaš dan dočekati bez stresa, nudimo i cjelokupnu brigu oko organizacije vjenčanja. Luksuzna limuzina ili starinska kočija, sjenica za vjenčanje, šator, rasvjeta, fotograf, pozivnice, zahvalnice, cvjetna dekoracija, catering, muzika.

Brige i rješavanje problema prepustite nama, a vi uživajte u isčekivanju ostvarenja vaše bajke.
Imajte povjerenje u naše iskustvo i znanje koje će mo nesebično pokloniti vama, kako bi zajedno sa vama sudjelovali u danu o kakvom sanjate.
Slušamo vaše želje, uvažavamo veše ideje, dodajemo neše iskustvo i želju da osmislimo vaš san, vodeći pri tome brigu o vašem planiranom budžetu.